Menu

Nieuws

HOOG Flexpool start vanaf 1 november 2019

Met ingang van 1 november 2019 gaat HOOG Flexpool van start. De flexpool bestaat uit doktersassistenten en triagisten die kunnen invallen bij de huisartsenpraktijken op momenten dat er behoefte bestaat aan tijdelijke inzet van personeel door ziekte of (zwangerschaps)verlof.
De flexpool onderscheidt zich doordat de pool wordt gevuld met doktersassistenten die reeds werkzaam zijn bij de HOOG aangesloten huisartsenpraktijken en triagisten die werkzaam zijn op de huisartsenpost en bereid zijn af en toe op hun vrije dag(en) collega-praktijken vooruit te helpen. Daarnaast wordt deze pool aangevuld met nieuwe gescreende medewerkers, bijvoorbeeld recent afgestudeerde doktersassistenten.

Juist omdat de kennis en kunde per praktijkmedewerker in kaart wordt gebracht, zoals ervaringen met het HIS, kunnen doktersassistenten en triagisten gemakkelijk in een andere huisartsenpraktijk aansluiting vinden. Bovendien krijgt de medewerker die bij een collega-praktijk gaat invallen voorafgaand een informatieblad met de belangrijkste kerngegevens van de huisartsenpraktijk, zoals de namen van de werkzame huisartsen, werk- en pauzetijden etc. Klik hier voor meer informatie over de Flexpool.